top of page

Skirk laiko lažyboms

Mėgsti lažintis? Turėk tam laiko. Mes primygtinai siūlome skirti pakankamai laiko lažyboms, kadangi tai atsakingumo, dėmesio reikalaujanti pramogų sfera, kurioje rizikuojama prarasti nemažai pinigų (priklauso nuo Jūsų statomų sumų).

Lažybose laikas labai svarbus, kadangi paskubėjus galima praleisti labai svarbias detales apie tam tikrus įvykius, "susimauti" pamačius didelį koefecientų skirtumą ir panašiose situacijose, kurių yra begalės labai įvairių. Profesionalams laiko reikia mažiau, kadangi jie nuolat seka įvykius, domisi, ką kalba sporto ekspertai, stebi pateikiamus statistinius ir kitus svarbius duomenis, moka juos "skaityti", kuo nelabai gali pasigirti lažybų naujokai. Lažybų guru dažnai žino net menkai pasaulyje girdimas sporto komandas, kadangi būtent dėl ne pačių populiariausių varžybų galima susikrauti didelius pinigus. Viskas priklauso nuo to, kokie koeficientai siūlomi ir kaip gerai žinote tas komandas, jų žaidimo stilių bei galimybes laimėti ar šansus pralaimėti. Kartais siūlomi dideli koeficientai ir dėl 5 kartus iš eilės pralaimėjusios komandos laimėjimo galimybės. Nepatyrę mano, kad tokia komanda neturi šanso, o profesionalūs lošėjai domisi, ką komanda padarė, kad nutrauktų pralaimėjimų seriją. Jei juntamas šansas, kad šiandien bus ta diena, kai komanda parodys, ką gali, tai uždarbis gali būti labai didelis, siekiantis net kelis kartus daugiau nei pastatyta pinigų suma.

Yra žmonių, kurie renkasi tik saugesnius statymus, kur labai maži koeficientai. Deja, dažnai tenka nudegti, kadangi laimima labai nedaug, o rizika pralaimėti vis tiek išlieka. Siūlome geriau daugiau pasidomėti sportu, įvykiais, kurie siūlomi ir kurie jau buvo, o tik tada atlikti savo statymą - koeficientas neparodo Jūsų šansų, jis parodo Jūsų pinigus.


Who Am I?

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a more about you.

Other Posts
More BI on the web
Follow Me
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page