top of page

Lažybos visą savaitę ar rečiau?

Kuomet lažybos yra tik malonumas ir pramoga - verta skirti joms ne per daug laiko. Dažniausiai lošėjai prisėda vakare ar pakeliui į / iš darbo (jei vyksta viešuoju transportu). Tuo tarpu kai lažybos tampa darbu, reikia nuspręsti kiek laiko šiam darbui skirsite. Dirbti visas 7 dienas per savaitę nevilioja, tiesa, tačiau kuomet kalbama apie labai įdomų darbą dažnai net nepamąstoma ir dirbama kone nuolat... Tai ne visada yra gerai.

Visų pirma, dirbant be poilsio net ir labai įdomi veikla gali pabosti. Štai lažybų profesionalai savo laiką kontroliuoja. Be abejo, tai nėra griežtas nuo 8 iki 17 ar nuo 9 iki 18 darbo laikas, ypač turint omenyje, kad dauguma varžybų vyksta vakare, o NBA gerbėjai puikiai žino, ką reiškia keltis 3 val. nakties ar galvoti kaip iki to neužmigti... Tiesiog patyrę lažybų specialistai savo darbo valandas priderina prie poreikių, dirba panašiai kaip ir "freelanceriai" ir nepersidirba. Savaitgaliai kai kuriems pats darbymetis, kiti savaitgalį atsiriboja nuo lažybų, tačiau taiko išimtis tam tikroms varžyboms, čempionatams. Kitaip tariant - jų darbo laikas ir darbo valandų kiekis neapibrėžtas, viskas priklauso nuo to, kokia šiuo metu yra pasiūla. Jei tai aktyvus sezonas - dirbama daugiau, o jei tai atostogų metas - atostogauja ir lažybų asai.

Panašiai elgiasi ir pokerio profesionalūs žaidėjai. Tiesa, pokeris reikalauja daugiau laiko praleisto prie stalo, susikoncentravus į žaidimą, tačiau per ilgai sėdėti nevalia. Iš pirmo žvilgsnio juokinga tai, kad net profesionalūs žaidėjai po ilgo žaidimo nepastebi geros pokerio kombinacijos, pražiopso kortas ar atlieka kvailus veiksmus, tad pailsėti būtina visiems be išimties žaidėjams - tiek lažybų pradinukams, tiek profesionalams, tas pats ir kalbant apie pokerį, kazino ar kitus lošimus.


Who Am I?

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a more about you.

Other Posts
More BI on the web
Follow Me
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page