top of page

Ar moki lažintis?

Nors ir gaudotės sporto įvykiuose, tačiau labai dažnai patiriate nemenkų nuostolių lažybų metu? Ko gero nemokate lažintis ir padarote kurią nors vieną iš tipinių klaidų. Bene dažniausiai yra susiviliojama didesniais koeficientais ir statoma gerai neįvertinus visų aplinkybių. Tai gali būti komandos sudėtis, priešininkų komandos narių rokiruotė ar net varžybų vieta, laikas. Kiekviena smulkmena, ypač kuomet varžosi apylygės komandos, labai svarbi ir gali būti lemiama.

Pradedant lažybų karjerą vertėtų pamėginti atlikti daugiau statymų mažomis sumomis, pajusti lažybų eigą, rizikas ir galimybes.

Daug ką reiškia ir Jūsų nuotaika lažinimosi metu. Jei esate pervargę, Jus slegia stresas, įvairūs darbų rūpesčiai - verčiau lažybų vengti, nes galimos labai didelės klaidos, kurių sukeliami nuostoliai ūpo tikrai nepakels. Taigi, įvertinkite savo emocinę būklę kruopščiai, kam rizikuoti veltui?

Lažintis nesiūloma ir tiems, kurie artimieji yra prieš tokią pramogą - tai sugriauna šeimas, sukelia pykčius, chaosą. Geriau ieškoti kompromiso, bet tikrai nesirinkti lažinimosi slapta. Negalite įtikinti antrosios pusės, kad tai saugu? Pasiruoškite gerų argumentų, darykite tai kartų - įrodykite, kad galite kontroliuoti save ir sugebate valdyti lažybų finansus. Tai dažniausiai padeda palenkti į savo pusę.

Prieš užsiimdami lažybomis įsitikinkite, kad tai Jums nekels rūpesčių, nesukels problemų šeimoje, darbe, asmeniniame gyvenime ar finansų srityje. Įvertinkite siūlomas akcijas, nepakliūti ant kabliukų - dažnai išsiimti įneštas lėšas su akcijomis galima tik tada, kai atliekate statymų už tam tikrą pinigų sumą.


Who Am I?

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a more about you.

Other Posts
More BI on the web
Follow Me
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page