top of page

Kaip gauti pinigų lažybų pradžiai?

Vienas iš klausimų, dažnai neduodančių ramybės norintiems pradėti atlikti statymus lažybos - iš kur gauti pinigų pradžiai. Ne paslaptis, kad lažybose karjerą verčiau pradėti su didesnėmis pinigų sumomis, tačiau tiems, kurie neturi laisvų lėšų, pakankamų santaupų ar finansavimo šaltinio vertėtų pasidomėti pirmosiomis ar depozito premijomis.

Premijos naujiems azartinių lošimų gerbėjams suteikiamos tiek su depozitu, tiek ir be jo (priklauso nuo lažybų bendrovės), tačiau tai galioja tik internete (dažniausiai). Užtenka susikurti naują sąskaitą bendrovėje, kurioje iki šiol jos neturėjote ir galėsite džiaugtis nuo kelių iki kelių dešimčių eurų dydžio premija, kurios panaudojimo galimybės dažniausiai šiek tiek apribotos, tačiau suteikia galimybę be rizikos susipažinti su lažybų bendrove ar susikrauti sau pradinį lažybų kapitalą. Tuo tarpu nemenkas, 100, 200 ar net 300 proc. siekiančias premijas galite gauti su kone kiekvienu depozitu. Vėl gi, daug kas priklauso nuo pasirinktos lažybų bendrovės, kiekviena jų turi savo sąlygas ir savo taisykles, todėl prieš atliekant depozitą dėl premijos vertėtų pasidomėti apie visas detales iš anksto.

Pradinė suma nepatyrusiam lošėjui galėtų būti visai nedidelė, tereikia pajusti, kaip lažintis, kokius statymus atlikti, stebėti savo sėkmių / nesėkmių statistiką, laimėjimų dydžius ir kt. Tai padeda vėliau mažiau rizikuoti savo pinigais, uždirbti iš puikios pramogos - lažybų.

Who Am I?

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a more about you.

Other Posts
More BI on the web
Follow Me
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page